Bli bedre kjent med oss!

IMG 3174

Nyskapning i praksis: Historien bak Vår Digitale reise

Vår Reise Fra Bachelorprosjekt til Grunnleggelse

Fra vårt første møte med WordPress til etableringen av vårt eget selskap har vår reise vært en oppdagelsesferd i mulighetene den digitale verden har å tilby.

Alt startet som et utfordrende bachelorprosjekt, hvor vi stod overfor oppgaven å utvikle en nettside for en bedrift. Da vi kastet oss inn i prosjektet, støtte vi på WordPress, en plattform som var ny for oss. Midt i denne ukjente digitale labyrinten fant vi imidlertid noe spesielt.

LES MER

Gjennom å dykke inn i WordPress-verdenen oppdaget vi ikke bare et kraftig verktøy, men også en kreativ arena der vi kunne gi liv til våre ideer. Hver linje kode og hvert designvalg ble en del av vår reise mot å mestre dette verktøyet. Over tid innså vi at WordPress ikke bare var en teknologisk plattform, men et middel til å gi liv til visjoner.

Denne erkjennelsen ble selve fundamentet for grunnleggelsen av vårt selskap. Inspirert av den innsikten vi hadde fått, bestemte vi oss for å dele denne digitale styrken med andre bedrifter. Vi så en mulighet til å hjelpe dem med å etablere seg digitalt i en verden som stadig blir mer digitalisert. vår visjon ble klar – å bruke vår kompetanse til å hjelpe andre bedrifter til å få et solid digitalt fotavtrykk. Fra et enkelt prosjekt til etableringen av vårt eget selskap, har vår reise vært drevet av troen på kraften i digital transformasjon. Velkommen til vår digitale reise, der WordPress ikke bare er et verktøy, men en kilde til ubegrensede digitale muligheter. Vi er stolte av å dele denne reisen med deg og ser frem til å være en del av din digitale suksess.

Våre tjenester

Sammen går vi bortenfor grenser

Partnerskap i Aksjon

Der visjon møter virkelighet, og kreativitet kombineres med ekspertise

IMG_3141

Daryush Naqid

Co Founder & Tech Lead

“LumoTech er reisen der teknologi møter visjon, og sammen skaper vi en digital fremtid full av muligheter.”

IMG_3162

Daniel Stenersen

Forretningsfører & Designer

“Hos LumoTech er vi dedikerte til å skape varige digitale løsninger. Vår visjon er å forme fremtidens digitale opplevelser, en innovativ og unik nettside om gangen.”

IMG_3160

Martin H. Reither

Partner & Sikkerhetsansvarlig

“Vi i LumoTech har et stort fokus på informasjonssikring og digital sikkerhet i prosessen med nettstedsutvikling. Vi legger vekt på å skape trygge digitale rom for våre kunder”

Felles reise

Kjerneverdier hos LumoTech

brand identity 01

Innovasjon

Vi omfavner kontinuerlig nyskaping for å levere cutting-edge digitale løsninger og holde våre kunder i forkant av utviklingen.

migrate 02

Engasjement

Vi er engasjert i hver interaksjon, fra den første konsultasjonen til løpende støtte, og jobber tett med våre kunder for å forstå deres unike behov.

ux 02

Pålitelighet

Vårt løfte om pålitelige tjenester og leveranser er kjerne i vår forpliktelse til å bygge tillit og langsiktige partnerskap.

text file font

Kreativitet

Vi omfavner kreativitet som en drivkraft bak unike og visuelt imponerende digitale løsninger, skreddersydd for å representere hvert kundemerke.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Ta kontakt med oss via vår nettside eller e-post, så tar vi en samtale for å forstå dine behov og komme i gang med å skape din skreddersydde nettsideløsning.

Utviklingstiden varierer avhengig av prosjektets omfang, men vi jobber effektivt for å levere nettsider innenfor en rimelig tidsramme.

Prisen for å utvikle en nettside varierer avhengig av flere faktorer, inkludert typen nettside, designkrav, ønsket funksjonalitet, skala, valg av plattform, responsivt design, innholdsomfang, og behovet for vedlikehold og oppdateringer etter lansering.

Generelt sett kan en enkel nettsted med grunnleggende funksjonalitet starte fra noen tusen kroner, mens mer komplekse nettsteder med spesifikke krav, som e-handel eller avansert tilpasning, kan koste betydelig mer. For å gi deg en mer nøyaktig kostnadsanslag, vil det være nyttig å diskutere prosjektdetaljer nærmere. Hvis du ønsker et mer presist estimat basert på dine spesifikke behov, oppfordrer jeg deg til å kontakte meg direkte slik at vi kan diskutere detaljene nærmere.

 Absolutt, vi tilbyr design-tilpasningstjenester for å gi din nettside en oppdatert og profesjonell utseende.

Absolutt, vi designer nettsider som er responsivt, slik at de tilpasses og ser flotte ut på alle enheter.

En nettside gir deg en global tilstedeværelse, hjelper med markedsføring og gir kunder enkel tilgang til informasjon om produktene eller tjenestene dine.

Vår hostingtjeneste inkluderer pålitelig serverplass, rask ytelse og regelmessige sikkerhetsoppdateringer for en bekymringsfri opplevelse.

Vi overvåker nettsiden nøye for å forebygge problemer, men hvis noe skulle skje, er vi klare til å raskt løse eventuelle tekniske utfordringer og gjenopprette normal drift for din nettside.

LumoTech

Velkommen til LumoTech, 
din suksess er vår inspirasjon

Kontakt

© 2024 All Rights Reserved.

Scroll to Top